Pola Gmitrzak
O mnie
Dyplomowany dietetyk kliniczny, absolwentka SGGW oraz WUM w Warszawie. Szczególnie zainteresowana obszarem dietoterapii w zaburzeniach metabolicznych oraz rolą psychologii w żywieniu.
Dietetyczka, absolwentka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego (licencjat) oraz Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego (magister). Obecnie kontynuuje naukę podczas studiów podyplomowych na kierunku psychodietetyka na WSB Merito w Gdańsku. Uczestniczka licznych szkoleń, konferencji i kursów z zakresu dietetyki i psychodietetyki. Uzyskała certyfikat „Specjalistki przyjaznej insulinoopornym” z ramienia Fundacji Insulinooporność.
Współorganizatorka konferencji naukowej Żywienie bez Granic. Jest szczególnie zainteresowana obszarem dietoterapii w zaburzeniach metabolicznych oraz rolą psychologii w żywieniu. Wierzy w moc małych kroków, a we współpracy z podopiecznymi wykazuje się dużą empatią i zrozumieniem. W Holi wspiera podopiecznych w kształtowaniu zdrowych nawyków podczas ich drogi do zdrowia.